Ruim 75% slachtoffers loopt schadevergoeding mis

ROSV letselschade - header blogbericht mobiel

Ruim 75% slachtoffers loopt schadevergoeding mis

Meer dan 3 van de 4 slachtoffers loopt schadevergoeding mis. Driekwart van de slachtoffers vraagt geen schadevergoeding aan of te laat. Vandaag lanceert Slachtofferhulp Nederland daarom een nieuwe campagne. Daarmee vragen ze slachtoffers om direct na de gebeurtenis hulp te zoeken en daarmee niet te wachten.

 

Slachtoffers van een misdrijf hebben vaak recht op een schadevergoeding. Maar meer dan 75% van de slachtoffers meldt zich echter niet. Of te laat. Daardoor blijven slachtoffers zelf met hun schade zitten. En dat is zonde. Het doet ook geen recht aan het onrecht dat iemand is aangedaan.

 

Niet alleen slachtoffers van een strafbaar feit laten schadevergoeding liggen. Datzelfde geldt voor slachtoffers van bijvoorbeeld verkeersongelukken of bedrijfsongevallen. Het is verstandig om zo snel mogelijk na een ongeluk contact op te nemen met een letselschade advocaat of jurist. Dan kunnen meteen de juiste stappen worden gezet. En dat geldt ook wanneer het letsel in eerste instantie mee lijkt te vallen. En zelfs als het uiteindelijk bij licht letsel blijft en je al (relatief) snel weer hersteld bent, is het verstandig om juridische hulp in te schakelen bij een letselschadekantoor. Want ook bij licht letsel heb je altijd recht op een schadevergoeding.

 

ROSV Letselschade helpt jou gratis. Neem voor vragen of hulp contact op.

 

 

 

 

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of wil je weten wat ROSV Letselschade voor jou kan betekenen?

Geplaatst in de categorie: , ,
Nieuwsbrief

Wil je weten wat ROSV Letselschade kan betekenen?

Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48