Letselschade na verkeersongeval

Wil je weten of je recht op schadevergoeding hebt na een verkeersongeval?

schadevergoeding verkeersongeval

Schadevergoeding na een verkeersongeval

Je hebt een verkeersongeval gehad dat is veroorzaakt door een ander en je hebt hierbij letselschade opgelopen? Bijna altijd heb je recht op schadevergoeding. Ik help je hier volledig gratis en geheel vrijblijvend bij. Heb je zelf een ongeval veroorzaakt en letselschade hierdoor? Lees dan hier verder.

Wie is aansprakelijk voor het ongeval?

Om vast te kunnen stellen of je recht hebt op schadevergoeding, is het belangrijk om de toedracht van het ongeval duidelijk te krijgen. Er wordt dan vastgesteld wie er aansprakelijk is voor het ongeluk. Vaak wordt er ter plekke een aanrijdingsformulier ingevuld en ondertekend. Maar dat gebeurt om verschillende redenen lang niet altijd. Voor het vaststellen van de aansprakelijkheid kunnen bijvoorbeeld ook getuigen of een proces-verbaal van de politie van belang zijn. Wanneer de aansprakelijkheid van de aanrijding of het ongeval komt vast te staan, moet in principe al jouw schade worden vergoed. In de meeste gevallen gebeurt dat door de verzekeraar van de veroorzaker.

Slachtoffer van een aanrijding of ongeval?

Ben je aangereden of slachtoffer van verkeersongeval? Wil je weten of jouw letselschade wordt vergoed? Ik informeer je 100% vrijblijvend over de mogelijkheden.

Maximale schadevergoeding

Is de tegenpartij aansprakelijk voor het ongeluk? In dat geval zal ik samen met jou inventariseren wat je schade is. Denk hierbij onder andere aan (herstel)kosten voor: je voertuig (auto, fiets, brommer, motor etc.), fysiotherapie, huishoudelijke hulp, kapotte kleding, medicijnen en het eigen risico van de zorgverzekeraar. Maar ook aan verlies van inkomsten als je bijvoorbeeld niet meer (volledig) kunt werken. Uiteraard wil je dat deze kosten worden vergoed. Je hebt bovendien recht op smartengeld. Dat is een financiële vergoeding voor de pijn, het ongemak en de leed die je hebt. ROSV Letselschade is gespecialiseerd in het vaststellen van de hoogte van het smartengeld. Ik ga altijd voor de hoogst haalbare schadevergoeding.

Direct aan de slag

Om alle kosten zo snel mogelijk vergoed te krijgen, ga ik direct voor je aan de slag. Ik maak een overzicht van je schade en stuur dit naar de verzekeraar van de veroorzaker. De schade wordt in 99,9% van de gevallen vergoed zonder tussenkomst van een rechter. Mochten we er niet zonder rechter uitkomen dan schakel ik de gratis beste letselschade advocaat voor je in om je hierin bij te staan.

Heeft u recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?

Ben je slachtoffer geworden van een verkeersongeval en wil je weten of je recht hebt op schadevergoeding? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik neem de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en bespreek graag met je de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Wil je weten wat ROSV Letselschade kan betekenen?

Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48