Letselschade Raad Richtlijnen

ROSV letselschade - header blogbericht mobiel

Letselschade Raad Richtlijnen

Letselschade Richtlijnen

Bij letselschade kunnen er allerlei kosten ontstaan. De aansprakelijke partij moet deze kosten vergoeden. Voor sommige schadeposten zijn de Letselschade Richtlijnen opgesteld door de Letselschade Raad.

Waarom zijn er Letselschade Richtlijnen?

Vaak is er discussie met de tegenpartij over de hoogte van bepaalde vergoedingen. Deze richtlijnen van de Letselschade Raad verkleinen de kans op discussie. In de Richtlijnen worden immers standaard bedragen genoemd. Of er wordt in de Richtlijn vastgesteld hoe een vergoeding moet worden berekend. Op deze manier kan jouw letselschade sneller worden geregeld. Ook zorgen de Richtlijnen ervoor dat mensen in gelijke situaties gelijk worden behandeld.

Voor wie zijn de Letselschade Richtlijnen van toepassing?

In principe zijn de Letselschade Richtlijnen op iedereen van toepassing. Maar in sommige gevallen passen ze niet bij jouw situatie. In dat geval kan er in overleg worden afgeweken van de Richtlijn. Je moet dan wel goed uitleggen waarom je van de Richtlijn wilt afwijken. Dat hoef je niet zelf te doen. ROSV Letselschade helpt je daar gratis bij.

Welke Richtlijnen zijn er?

(NB: In het geval van overlijden heb je ook nog de Letselschade Richtlijn Rekenmodel Overlijdensschade. Vanwege de complexiteit ervan wordt die buiten beschouwing gelaten.)

Letselschade opgelopen?

Je hoeft niet zelf uit te zoeken welke Richtlijnen op jou van toepassing zijn. Of welke andere rechten je hebt. ROSV Letselschade uit Uden weet dat precies. Als jouw belangenbehartiger kan ik dingen voor je uit handen nemen. Op die manier weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. Als jij je richt op jouw herstel, regelt ROSV Letselschade de rest.

 

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of wil je weten wat ROSV Letselschade voor jou kan betekenen?

Geplaatst in de categorie:
Nieuwsbrief

Wil je weten wat ROSV Letselschade kan betekenen?

Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48