Online inloopspreekuur letselschade

ROSV letselschade - header blogbericht mobiel

Online inloopspreekuur letselschade

ROSV Letselschade heeft een gratis inloopspreekuur voor mensen die letselschade hebben opgelopen. Elke eerste maandag van de maand tussen 18.30 en 20:00 uur ontvangen letselschadeslachtoffers antwoord op letselschadevragen tijdens het spreekuur in Uden.

Online inloopspreekuur via ZOOM

Vanwege de coronacrisis is het helaas al lange tijd niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Om het inloopspreekuur toch te kunnen laten doorgaan, vindt het maandelijkse spreekuur online plaats. Elke eerste maandag van de maand kun je beeldbellen via ZOOM. José van der Sanden, eigenaresse van ROSV Letselschade, zit dan klaar om al je vragen over jouw letselschade gratis en vrijblijvend te beantwoorden.

Voor wie is het gratis letselschade inloopspreekuur?

Voor iedereen die lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, bedrijfsongeval, beroepsziekte, medische misser, strafzaak of ander voorval. Ook wanneer je zelf een ongeluk hebt veroorzaakt, heb je in sommige gevallen recht op schadevergoeding.

Waarom een inloopspreekuur?

Om op een laagdrempelige manier hulp te bieden aan mensen die te maken hebben gekregen met letselschade. Vragen rondom letselschade en schadevergoeding worden beantwoord. En er wordt besproken op welke schadevergoeding je eventueel recht hebt.

Eerstvolgende (online) inloopspreekuur 

Datum
Klik hier voor het eerstvolgende inloopspreekuur en de link naar de Zoom-meeting.

Tijdstip
Van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Locatie
Online, via ZOOM.

Hoe werkt het?

Nadat je op de link hebt geklikt, kom terecht in de digitale wachtkamer. Je wordt zo snel mogelijk toegelaten tot de meeting. Alle online gesprekken met ROSV Letselschade zijn 1 op 1. Het is daarom mogelijk dat er een gesprek met iemand anders gaande is op het moment dat je op de link klikt. We vragen je om dan eventjes geduld te hebben. Het kan maximaal 10-15 minuten duren voordat je wordt toegelaten tot de meeting.

Dringend advies nodig?

Dringend advies nodig? Wacht dan niet tot het maandelijkse spreekuur. Neem direct contact op. Bel 06 – 397 43 430 of mail naar schade@rosv.nl en ontvang direct gratis juridisch advies.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of wil je weten wat ROSV Letselschade voor jou kan betekenen?

Geplaatst in de categorie:
Nieuwsbrief

Wil je weten wat ROSV Letselschade kan betekenen?

Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48