Online inloopspreekuur letselschade

Recht op Schadevergoeding nieuwsbericht

Online inloopspreekuur letselschade

Recht op Schadevergoeding heeft een gratis inloopspreekuur voor mensen die letselschade hebben opgelopen. Elke laatste vrijdag van de maand tussen 10:00 en 12:00 ontvangen letselschadeslachtoffers antwoord op letselschadevragen tijdens het spreekuur in Uden.

Online inloopspreekuur via ZOOM

Vanwege de coronacrisis is het helaas al lange tijd niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Om het inloopspreekuur toch te kunnen laten doorgaan, vindt het maandelijkse spreekuur vanaf november 2020 online plaats. Elke laatste vrijdag van de maand kunt u beeldbellen via ZOOM. José van der Sanden, eigenaresse van Recht op Schadevergoeding, zit dan klaar om al uw vragen over uw letselschade gratis en vrijblijvend te beantwoorden.

Voor wie is het gratis letselschade inloopspreekuur?

Voor iedereen die lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen waarvoor een ander aansprakelijk is. Dit kan zijn ontstaan door een verkeersongeluk, bedrijfsongeval, beroepsziekte, medische misser, strafzaak of ander voorval. Ook wanneer u zelf een ongeluk heeft veroorzaakt, heeft u in sommige gevallen recht op schadevergoeding.

Waarom een inloopspreekuur?

Om op een laagdrempelige manier hulp te bieden aan mensen die te maken hebben gekregen met letselschade. Vragen rondom letselschade en schadevergoeding worden beantwoord. En er wordt besproken op welke schadevergoeding u eventueel recht heeft.

Eerstvolgende (online) inloopspreekuur 

Datum
Klik hier voor het eerstvolgende inloopspreekuur en de link naar de Zoom-meeting.

Tijdstip
Van 10:00 tot 12:00

Locatie
Online, via ZOOM.

Hoe werkt het?

Nadat u op de link heeft gedrukt, komt u terecht in de wachtkamer. U wordt zo snel mogelijk toegelaten tot de meeting. Alle online gesprekken met Recht op Schadevergoeding zijn 1 op 1. Het is daarom mogelijk dat er een gesprek met iemand anders gaande is op het moment dat u op de link klikt. We vragen u om dan eventjes geduld te hebben. Het kan maximaal 10-15 minuten duren voordat u wordt toegelaten tot de meeting.

Dringend advies nodig?

Dringend advies nodig? Wacht dan niet tot het maandelijkse spreekuur. Neem direct contact op. Bel 06 – 397 43 430 of mail naar schade@rosv.nl en ontvang direct gratis juridisch advies.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of wilt u weten wat Recht op Schadevergoeding in uw situatie voor u kan betekenen?

Geplaatst in de categorie:
Nieuwsbrief

Wilt u weten wanneer u recht heeft op schadevergoeding?

Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48