Klachtenreglement

november 2023

 

ROSV Letselschade doet er alles aan om je dossier zo goed mogelijk te behandelen. Ben je toch niet helemaal tevreden over de dienstverlening? Dan willen we dat graag weten om de dienstverlening te (blijven) verbeteren.

ROSV Letselschade zorgt ervoor dat je als cliënt de hulp krijgt waar je recht op hebt. ROSV Letselschade doet er alles aan om je letselschade zo goed mogelijk te regelen en dat je de schadevergoeding krijgt die past bij je letselschade. Om dit te waarborgen werken we met een klachtenregeling.

Wanneer je ontevreden bent, kun je een klacht sturen naar schade@rosv.nl. Vermeld in je klacht in ieder geval je naam, telefoonnummer, dossiernaam en hetgeen waarover je niet tevreden bent. Het indienen van een klacht leidt nooit tot vertraging van je dossierbehandeling.

Hoe gaat het verder na het indienen van je klacht?

  • Binnen 2 werkdagen ontvang je een ontvangstbevestiging
  • De klacht wordt vervolgens in behandeling genomen door ROSV Letselschade
  • Wanneer nodig kan er schriftelijk contact met je worden opgenomen om je klacht toe te lichten.
  • Wanneer nodig wordt er binnen twee weken telefonisch contact met je opgenomen om je klacht verder toe te lichten.
  • Je ontvangt binnen 4 weken een schriftelijke reactie op je klacht waarbij afzonderlijke aspecten afzonderlijk worden beantwoord en gemotiveerd.
  • Er wordt geprobeerd om tot een oplossing te komen. Eventuele verbeterpunten worden serieus genomen. De dossierbehandeling wordt vervolgens naar tevredenheid voortgezet.

Komen we er samen toch niet uit?

ROSV Letselschade verwijst je in dat geval naar Stichting Nederlands Instituut van Register Experts waarbij ROSV Letselschade is aangesloten. Je kunt je klacht dan voorleggen aan het klachtenloket NIVRE dat onderdeel uitmaakt van de Geschillencommissie. https://www.degeschillencommissie.nl/klachtenloket-nivre/

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48