Gratis hulp bij letselschade

Wil je weten wat ROSV Letselschade voor jou kan betekenen?

gratis advies letselschade

100% gratis juridisch advies bij letselschade

Het eerste intakegesprek met ROSV Letselschade is altijd 100% gratis. Telefonisch of per e-mail bespreken we kort jouw situatie. Ik leg uit wat ik voor je kan betekenen. Wanneer je in jouw situatie geen recht heeft op schadevergoeding hoor je dat direct van mij. Wanneer er wel mogelijkheden zijn, laat ik je weten welke vervolgstappen er gezet zullen worden. Zo weet je binnen 10 - 15 minuten waar je aan toe bent. Deze intake is geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets.

Kosteloze juridische ondersteuning na de intake

Als ROSV Letselschade mogelijkheden ziet om je schade te verhalen, hebben we een uitgebreide (telefonische) intake waarin ik alles met je doorspreek. Vervolgens stuur ik je een opdrachtbevestiging met daarin alles nog eens rustig uitgelegd. Na jouw akkoord ga ik direct voor je aan de slag. Ook dit kost je in principe helemaal niks. Wanneer een ander voor jouw schade aansprakelijk is, bepaalt de wet dat je recht hebt op vergoeding van redelijke kosten die je moet maken om jouw schade en aansprakelijkheid vast te stellen. Daar vallen mijn werkzaamheden ook onder.

Het is dus niet zo dat ik gratis werk. Echter, mijn hulp wordt betaald door de wederpartij of diens verzekeraar. Dit is een wettelijke verplichting om ervoor te zorgen dat je mijn hulp kunt inschakelen als er sprake is van letselschade.

Heb je letselschade opgelopen?

Schakel altijd een letselschade specialist in.

Nooit onverwachte kosten

Mochten er onverhoopt toch kosten niet worden vergoed, dan hoor je dat ALTIJD van tevoren van mij. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Schakel altijd juridisch ondersteuning in

Jouw letsel kan ik helaas niet verhelpen. Maar ik kan het wel een stuk makkelijker voor je maken door het regelen van jouw schade uit handen te nemen. Als letselschade specialist kan ik een hogere schadevergoeding voor je regelen dan wanneer je dit zelf probeert. Schakel bij letselschade dus altijd de hulp van een letselschadekantoor in. Het kost je niets en het zal je altijd iets opleveren. Uiteraard doe ik nooit iets zonder jouw toestemming en houd ik je bovendien continu op de hoogte van de stand van zaken.

wil je hulp bij het regelen van je schade? Neem dan contact met mij op.

Nieuwsbrief

Wil je weten wat ROSV Letselschade kan betekenen?

Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Blauw vlak klein

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

Blauw vlak klein

KvK 65077598

 

Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB Uden

rosv.nl
schade@rosv.nl

Tel. 06 39743430

KvK 65077598

Btw-id NL002312278B48